webdesignturkey

Standart ve işlevsel kodlarla yeni siteler tasarlamak. SEO'yu ve uygun dahili sayfaları geliştirin

webdesignturkey

Standart ve işlevsel kodlarla yeni siteler tasarlamak. SEO'yu ve uygun dahili sayfaları geliştirin

Jimdo web sitesi nasıl oluşturulur: adım adım kılavuz

Bir web sitesi kurmak isteyen küçük bir işletmeyseniz, Jimdo web sitesi dikkate alınması gereken harika bir seçenektir. Bu makalede, Jimdo ile adım adım bir web sitesinin nasıl oluşturulacağına bakacağız.

How to make a Jimdo website


Diğer popüler web sitesi kurucuları gibi, Jimdo da bir AI web sitesi oluşturucu (Dolphin adında) ve normal bir sürükle ve bırak oluşturucu seçeneği sunar. Kodu bilmenize gerek yoktur ve benzersiz şekilde size ait bir web sitesi oluşturmak için çeşitli şablonlar arasından seçim yapabilirsiniz.

 
  
 

Jimdo ile dakikalar içinde bir web sitesi oluşturmak gerçekten mümkün. Ayrıca, ücretli seçeneği tercih ederseniz, web sitesi tasarımcısı SEO optimizasyonu gibi çekici özelliklere sahiptir. Ama daha sonra daha fazlası.

Jimdo web sitenize başlamadan önce nelere dikkat etmelisiniz?

-

Jimdo, gerçekten basit ve doğrudan bir seçenektir. Hız, basitlik ve göz korkutucu olmayan araçlar istiyorsanız, Jimdo sizin için doğru web sitesi kurucusu olabilir. Elbette Jimdo'yla ilgili çekici olan tek şey kolaylık değil. Web siteniz için temel bir görünüm ve hisse sahip olduğunuzda, web sitenizdeki hemen hemen her şeyi özelleştirmek için Stil Düzenleyici, Önizleme İşlevi ve Sayfa Düzenleyici gibi kullanıcı dostu araçlara dönebilirsiniz.


Elde ettiğiniz şey, kısa sürede çalışan bir web sitesidir. Varlığımızın çoğu çevrimiçi olduğunda, bu artık daha da önemli. Önce web ihtiyaçlarınızı ve web sitenizde ne görmek istediğinizi düşünün, böylece web sitenizi buna göre planlayabilirsiniz.


Web sitesi örnekleri

-

Başlangıç ​​olarak, ilham almak için bazı Jimdo web sitesi tasarımlarına göz atmak faydalı olabilir. Aşağıdaki örnekler kasıtlı olarak çeşitlidir! Seçim, benzersiz sonuçlar elde etmek için çeşitli endüstrileri ve Jimdo web sitesi oluşturucusunu kullanmanın farklı yollarını kapsar.


https://99designs.com/blog/web-digital/jimdo-website-how-to/


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد